Training en advies (basis)onderwijs

Workshop werken met Expliciete Directe Instruciemodel (EDI)

Veel scholen willen lesgeven volgens het Expliciete Directe instructiemodel (EDI). Ik verzorg een basisworkshop om iedereen de juiste kennis bij te brengen over EDI. In deze workshop nemen we het lesmodel met de bijbehorende technieken met elkaar door en denken we na hoe dit binnen de school geïmplementeerd kan worden.

Ik kan zowel in het primair onderwijs als in het voortgezet onderwijs een workshop verzorgen.

In de workshop denk ik ook mee met de organisatorische aspecten. Te denken valt aan hoe je met EDI werkt in combinatieklassen of hoe je omgaat met verschillende niveaus in de groep.

Geld is niet weg te denken in het leven van kinderen. Praten en werken over geld is erg leuk voor kinderen. Door een dag uitgebreid bezig te zijn over geld leer ik de kinderen veel over dit onderwerp. Op deze manier is financiële educatie geen wijzend vingertje, maar een leuke en leerzame dag waar de kinderen dezelfde dag al plezier van hebben.

Ik bied meerdere programma’s aan voor de groepen 6, 7 en 8. Kosten voor deze dag zijn €455,-*

*Er zijn een aantal nader te maken afspraken, neem daarvoor contact met me op.

Kant en klaar lesprogramma voor één dag

Advies

Soms is het fijn om eens met iemand van buiten de organisatie te sparren over bepaalde onderwerpen. Dit kan een heel traject zijn, maar dit kunnen ook gewoon eens een paar gesprekken zijn. Neem gerust contact op om te kijken of ik van dienst kan zijn.

Ik kom graag met u in contact

Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring van AdHoek.