Interim management en projectleiding

Interim management

Tijdelijke teamleiding nodig in uw zorg- of welzijnsorganisatie? Afhankelijk van de wensen en verwachtingen van u als opdrachtgever kom ik uw organisatie versterken. Ik werk vanuit de basis dat ik vertrouw op de kennis en kunde van de medewerkers.

Vanuit dit vertrouwen werk ik aan eigen verantwoordelijkheid waardoor er draagvlak ontstaat. Ik ben een zorgzame leidinggevende, voor cliƫnt en medewerker.

Als projectleider binnen het sociaal domein ben ik een zorgzame pionier. Ik werk doelgericht en verbinden kan ik als geen ander. Ik organiseer met enthousiasme en ga voor het beste resultaat. Dus hebt u een idee voor een project op de plank liggen, een beleidsplan wat maar niet uitgewerkt wordt, een event waarvan de organisatie nu echt opgepakt moet worden of een andere klus? Neem dan contact met mij op.

Projectleiding

Ik kom graag met u in contact!

Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring van AdHoek.