Over ons

Henri & Anne-Marij

Wie zijn wij?

Wij zijn Henri en Anne-Marij Verhoeks. Samen bieden we verschillende diensten aan. 

Henri vanuit zijn jarenlange ervaring in het onderwijs, zowel uitvoerend als bestuurlijk.

Anne-Marij vanuit haar jarenlange ervaring binnen het sociaal domein in het operationele proces binnen het maatschappelijk werk, projectleider in zorg- en welzijn en leidinggevende.

Samen met u bouwt AdHoek aan tijdelijke projecten, trainingen en geeft AdHoek advies.

Herkenbaar
AdHoek is herkenbaar door onze authenticiteit. We zijn oprecht geïnteresseerd in uw vraag en denken mee wat uw organisatie nodig heeft.

Open
U kunt ons alles vragen waarop wij u inzicht geven in wat we kunnen bieden. We geloven in de juiste persoon op de juiste plaats, daarom zijn we ook open over wat wij niet bieden.

Eerlijk
We maken van te voren afspraken, we stellen een contract op en maken afspraken over wat we voor u kunnen betekenen. U weet waar u aan toe bent zowel qua inhoud van de opdracht als qua kosten, wij doen eerlijk zaken.

Kwaliteit
AdHoek staat voor kwaliteit. Wanneer het nu gaat om zorgoplossingen of onderwijstrainingen. We zijn op de hoogte, lezen ons goed in uw organisatie en de ontwikkelingen in het werkveld. Als het nodig is scholen we onszelf bij. 

Waar staan wij voor?

Wat doen wij?

Henri biedt training- en adviestrajecten aan voor het (basis) onderwijs.

Anne-Marij biedt interim management oplossingen en projectleiding voor opdrachten binnen de breedte van het sociaal domein.

We versterken elkaar waar we kunnen, sparren met elkaar en denken met elkaar mee. Want juist de invalshoek vanuit onze verschillende expertise kan ontzettend verrassend zijn!

Wij komen graag met u in contact

Door het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de privacyverklaring van AdHoek.